Vacature planner

Crew Department is hét uitzend- en bemiddelingsbureau voor alle mogelijke tijdelijke banen op live events en festivals. Crew Department plant crew voor meer dan 200 verschillende shows per jaar op verschillende locaties door het hele land. Denk aan site crew, runners, productie assistenten en stagemanagers. Voor zowel crew in loondienst als zzp’ers op bijvoorbeeld Lowlands, Pinkpop, shows in de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome en North Sea Jazz.

We zijn nog geen jaar geleden van start gegaan om het eerste festivalseizoen ‘dat we weer mochten’ te voorzien van goede crew: dé belangrijkste factor voor geslaagde producties. Na een kleine adempauze zijn de voorbereidingen voor het seizoen van 2023 alweer in volle gang en daarom zijn we per direct (startdatum in overleg) op zoek naar een crew planner om het huidige team te versterken.

Crew Planner
(40 uur per week)

De functie
In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt van onze crew voor diverse evenementen. Je bent de schakel tussen de klant en het tijdelijk personeel wat op locatie aan de slag gaat. De uitvraag van personeel komt vaak binnen via de productiemanagers van de klant en jij zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek worden gezet. Je zorgt dat iedereen goed verwerkt wordt in ons planningspakket, dat de juiste contracten worden getekend en iedereen op de hoogte wordt gehouden van de planning en wat er van ze verwacht wordt.
Belangrijk is dat je snel kunt schakelen op verschillende niveaus waarbij je prioriteiten kunt stellen tussen werkzaamheden en overzicht weet te behouden. Je ziet werk, bent accuraat, georganiseerd,  administratief sterk en niet bang om de telefoon te pakken. Je bent een van de gezichten van Crew Department voor de medewerkers en neemt voor iedereen de tijd en zorgt voor een persoonlijke noot.

Jouw ideale baan
Met jouw MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur 2 jaar werkervaring zoek je een baan waarin je kan bouwen aan een mooi jong bedrijf. Je bent enthousiast om de puzzel te leggen voor de mooiste evenementen van het land. Je hebt geen 9u tot 17u mentaliteit en vindt het leuk om in de avonden en weekenden op locatie langs te gaan om de medewerkers te spreken als ze aan het werk zijn. 
Je bent assertief, hebt een mate van zelfstandigheid en je denkt in oplossingen en niet in problemen. Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zet je in om partijen met elkaar te verbinden.

Arbeidsvoorwaarden
Crew Department is een flexibele werkgever en biedt een marktconform salaris. Je komt in een klein hecht team terecht waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontplooien. Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit Utrecht maar na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Diversiteit en inclusiviteit
Naast diversiteit in het aanbod van concerten en events streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van onze teams. Crew Department is ervan overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie. Wij zullen zorgdragen dat je terechtkomt in een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Geïnteresseerd
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan uiterlijk 6 Jan 2023 a.s. je cv en motivatie onder vermelding van “Vacature Crew Planner” uitsluitend per e-mail naar info@crewdepartment.nl tav Nanouche. Voor meer informatie over de functie mail je naar dit e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.