Crew Planner (32-40 uur per week)

Crew Department is hét uitzend- en bemiddelingsbureau voor alle mogelijke tijdelijke banen op live events en festivals. Crew Department plant crew voor meer dan 200 verschillende shows per jaar op verschillende locaties door het hele land. Wij plannen o.a. sitecrew, runners, productie assistenten en stagemanagers in op evenementen zoals: Lowlands, Pinkpop, shows in de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en NN North Sea Jazz festival. De voorbereidingen voor het seizoen van 2024 zijn in volle gang en daarom zijn we per direct (startdatum in overleg) op zoek naar een crew planner om het huidige team te versterken.

De functie
In de functie van crew planner ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor een soepel verloop van evenementen op het gebied van crew. Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren, inplannen en coördineren van evenementencrew en uitzendkrachten. Je draagt zorg dat de juiste mensen op de juiste plaats terechtkomen en dat mensen voorzien van de juiste informatie aan de slag gaan. Deze functie biedt je tevens de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van HRM (Human Resource Management). 

Dit ga je o.a. doen

– Screenen, interviewen en evalueren van kandidaten op basis van hun vaardigheden, ervaring en geschiktheid voor beschikbare functies.
– Identificeren van passende kandidaten voor openstaande opdrachten en evenementen
– Coördineren van het sollicitatie- en plaatsingsproces, inclusief het verstrekken van relevante informatie aan crew en opdrachtgevers.
– Actief beheren en onderhouden van een pool van beschikbare crewleden.
– Ontwikkelen, onderhouden en beheren van uitgebreide personeelsplanningen voor diverse evenementen in het door ons gebruikte planningssysteem XPS.
– Coördineren van de inzet van crewleden op basis van beschikbaarheid, vaardigheden en evenementen vereisten.
– Onderhouden van sterke relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers om de tevredenheid en loyaliteit te bevorderen
– Beheren van personeelsdossier inclusief contracten, identificatiebewijzen en andere vereiste documentatie.
– Zorgvuldig bijhouden van urenregistraties, salarisadministratie, declaraties en andere administratieve taken.
Meedenken over verbeteringen in zowel het wervings- als het planningsproces om de efficiëntie en kwaliteit te verhogen.
Samenwerken met andere afdelingen om de planning naadloos te integreren met operationele activiteiten.

Jouw ideale baan
Met jouw MBO werk- en denkniveau zoek je een baan waarin je kan bouwen aan een mooi jong bedrijf. Je bent enthousiast om de puzzel te leggen voor de mooiste evenementen van het land. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het leuk om in de avonden en weekenden op locatie langs te gaan om de medewerkers te spreken als ze aan het werk zijn.  Je bent assertief, hebt een mate van zelfstandigheid en je denkt in oplossingen en niet in problemen. Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zet je in om partijen met elkaar te verbinden. Je hebt ervaring met plannen en het overzien van processen gelinkt aan plannen. Ervaring met plannen in XPS is een pré. 

Dit bieden we jou
Je komt in een klein hecht team terecht waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontplooien. De sfeer onderling is informeel, no-nonsense, we houden van een geintje, maar als er werk aan de winkel is, zorgen we dat het voor elkaar komt. We brengen veel tijd met elkaar door, zeker op locatie dus de sfeer erin houden staat hoog in het vaandel bij ons. 

Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Vanaf medio april verhuist Crew Department van Utrecht naar Amsterdam. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit kantoor maar na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden. 

Diversiteit en inclusiviteit
Naast diversiteit in het aanbod van concerten en events streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van ons team. Crew Department is ervan overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie. Wij zullen zorg dragen dat je terechtkomt in een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn. 

Geïnteresseerd
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan uiterlijk 22 februari 2024 a.s. je cv en motivatie onder vermelding van “Vacature Crew Planner” uitsluitend per e-mail naar info@crewdepartment.nl tav Nanouche. Heb je vragen over de functie, mail dan naar dit e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.