Operationeel manager (32-40 uur per week)

Crew Department is hét uitzend- en bemiddelingsbureau voor alle mogelijke tijdelijke banen op live events en festivals. Crew Department plant crew voor meer dan 200 verschillende shows per jaar op verschillende locaties door het hele land. Denk aan site crew, runners, productieassistenten en stagemanagers. Voor zowel crew in loondienst als zzp’ers op bijvoorbeeld Lowlands, Pinkpop, shows in de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome en NN North Sea Jazz festival.

Crew Department is 2 jaar geleden van start gegaan om concerten en festivals te voorzien van goede crew: de belangrijkste factor voor geslaagde producties. Nu de eerste jaren erop zitten willen we het team graag per direct uitbreiden met een operationeel manager (32/40 uur) standplaats Amsterdam.

Als operationeel manager bij Crew Department ben je een specialist in arbeidsbemiddeling en volledig geïnformeerd over de arbeidsmarkt. Je werkt dan ook al meerdere jaren in de branche op managementniveau. Je bent de sparringspartner voor je collega’s en klanten en denkt graag mee over complexe vraagstukken. Door je sociale karakter en inlevingsvermogen kun je makkelijk verbinding maken met mensen met een verschillende achtergrond met wie je dagelijks te maken hebt. Communicatief ben je dan ook vaardig en heb je niet veel woorden nodig om je uit te drukken.

Je hebt de dagelijkse leiding over het operationele team van oa. planners. Zorgt voor duidelijke afspraken en efficiënte bedrijfsvoering waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.  Je krijgt energie van het beste uit anderen halen. Randzaken kun je makkelijk scheiden van bijzaken. Dit komt door je pragmatische benadering.

Je neemt initiatief en door je ondernemende instelling zie je altijd kansen bij de opdrachtgevers en potentieel nieuwe klanten. Samen met het team streef je naar het hoogst mogelijke resultaat en tevredenheid bij alle partijen waarbij je altijd de wet- en regelgeving volgt en in anticipeert op toekomstige wijzigingen.

Wat ga je doen?
In deze rol ben jij de drijvende kracht achter jouw team van enthousiaste planners. Samen met de managing director ga je het gesprek aan met (potentiële) klanten en zorgen jullie ervoor dat Crew Department top of mind is bij bedrijven in de evenementen sector die op zoek zijn naar crew. Er ligt veel groeipotentie in de branche en we willen graag vooruitkijken hoe we jonge mensen kennis kunnen laten maken met de evenementen branche.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
– Je zorgt voor de dagelijkse leiding van het team met een duidelijke blik op de toekomst.
– Je vindt het een uitdaging om continu kansen te zoeken en te pakken. Daarbij is het onderhouden van sterke relaties vanzelfsprekend voor jou.
– Je herkent knelpunten, initieert verbeteringen en neemt hierin een aansturende rol aan binnen het team.
– Je houdt de voortgang en realisatie van de vestigingsdoelstellingen in de gaten en zorgt voor een maximaal resultaat.
– Je kijkt vooruit naar wet- en regelgeving en anticipeert daar tijdig op.
– Je signaleert of processen efficiënter kunnen en draagt bij aan een betere werkwijze.
– Je bent verantwoordelijk voor de facilitaire en operationele gang van zaken.
– Houdt het HR-beleid binnen je team inclusief in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim en coachingsgesprekken.
– Je zorgt voor het realiseren van een e-learnings tool voor alle tijdelijke medewerkers.

Wat wij vragen:
– Minimaal een hbo-diploma, met grote voorkeur voor HR.
– Je hebt minimaal twee jaar managementervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
– Je hebt ervaring met accountmanagement en krijgt hier energie van;
– Je bent in staat mee te bewegen met een continu veranderende omgeving;
– Met jouw mindset en positiviteit weet jij jouw team te motiveren en inspireren;
– Je bent ondernemend, barst van de energie en denkt graag in oplossingen.

Functie-eisen
Je hebt ervaring als manager in de arbeidsbemiddeling en streeft naar een zo goed mogelijk resultaat. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau. Je hebt geen 9u tot 17u mentaliteit en vindt het leuk om in de avonden en weekenden op locatie langs te gaan om de medewerkers te spreken als ze aan het werk zijn.  Je bent assertief, hebt een mate van zelfstandigheid en je denkt in oplossingen en niet in problemen. Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Crew Department is een flexibele werkgever en biedt een marktconform salaris afhankelijk van ervaring. Je komt in een klein hecht team terecht waarin je veel ruimte krijgt om samen processen te verbeteren. Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit Amsterdam maar na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Diversiteit en inclusiviteit
We streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van ons team. Crew Department is ervan overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie. Wij zullen zorgdragen dat je terechtkomt in een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Geïnteresseerd
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan uiterlijk 15 april 2024 a.s. een reactie naar nanouche@crewdepartment.nl tav Nanouche. Voor meer informatie over de functie mail je ook naar dit e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.