COME WORK WITH US

Wat ga je doen?

Als CPO Centrale Post organisatie ben je het centrale punt van de communicatie en ben je verantwoordelijk voor het registreren en stroomlijnen van het berichtenverkeer. Je fungeert als informatiebron voor de andere centralisten en de veiligheidscoordinator.

In de rol van Informatiemanager ben je de rechterhand van de leider van het Crisis Management Team (CMTE). Voorafgaand aan overleggen zorg je voor een korte update aan de CMTE leider, waarbij je de highlights, recente ontwikkelingen, belangrijke actiepunten uit vorige overleggen en aandachtspunten aangeeft, zodat deze beslagen ten ijs komt. Tijdens de overleggen notuleer je de actiepunten en deadlines, je zorgt ervoor dat er niets wordt gemist.

 

Wat is je functieprofiel?

Je bent tijdens outdoor evenementen en festivals de dagen voorafgaand en de gehele show periode aan het werk in de rol van CPO of informatiemanager in de centrale meldkamer van het evenement.

– Als centralist t.b.v. de MOJO-organisatie, stroomlijn je al het berichten (portofoon) verkeer tussen de MOJO -organisatie en interne veiligheids- en mobiliteitsdiensten. Je registreert productionele meldingen in het rapportagesysteem van MOJO
– Als informatiemanager ben jij degene die verantwoordelijk is voor het voorbereiden en uitwerken van de overleggen. 
– Je hebt op regelmatige basis afstemming en informatie-uitwisseling met Veiligheidscoordinator, Hoofdcentralist en Omgevingsanalist of CMTE leider.
– Je fungeert als informatiebron (evenement specifieke informatie) voor de aanwezige centralisten en de CMTE leider.

Welke kwaliteiten heb je hiervoor nodig?

– Jij kent de outdoors en festivals van MOJO (dit is een pre).
– Je hebt eerder op festivals gewerkt en begrijpt de dynamiek.
– Je bent communicatief sterk.
– Je functioneert goed onder tijdsdruk en bent stressbestendig.
– Je kan goed randzaken van de hoofdzaken onderscheiden.
– Je kan goed luisteren, bent pietje precies en kan kort en bondig hetgeen gezegd wordt noteren.
– Je bent leergierig en pakt snel dingen op.
– Je bent bereid in de zomerperiode meerdere dagen achteraan gesloten op locatie te werken en   verblijven.
– In de periode juni/juli/augustus zullen de werkzaamheden ongeveer 32-40 uur per week zijn met de nadruk op de weekenden. Ook avond- en nachtwerk kan voorkomen.

Ben jij degene die het hoofd koel weet te houden, veel informatie kan verwerken in kort en bondige rapportages en zin heeft in een vol festivalseizoen? Meld je dan aan! Functie kan op ZZP of uitzendbasis. 

2022